شرایط معافیت کفالت خواهر معلول

مقاله زیر دربارهٔ اینکه آیا معافیت سربازی کفالت همسر وجود دارد یا خیر می‌باشد. در این مقاله، انواع معافیت‌ها را بررسی کرده و به توضیحات دقیق دربارهٔ معافیت کفالت همسر می‌پردازیم. مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه نیز در خدمت شما عزیزان برای پاسخگویی به سوالاتتان هستند.

...

بیش تر بخوانید: داروسازی بدون کنکور

شرایط معافیت سربازی کفالت همسر

شرایط معافیت سربازی کفالت همسر توسط سازمان نظام وظیفه تعیین و مشخص شده است. در ابتدا، به شناخت انواع معافیت‌ها و توضیح دربارهٔ آن‌ها می‌پردازیم. نوعی از معافیت بسیار گسترده که سالانه تعداد زیادی از مشمولین از آن بهره می‌برند، معافیت کفالت است. این نوع معافیت هر چند شرایط زیادی را در بر می‌گیرد، اما روشی ساده و آسان برای اخذ آن است، زیرا برای بسیاری از افراد شرایط معافیت کفالت وجود دارد.

انواع معافیت کفالت به شرح زیر است: - معافیت کفالت پدر بیمار - معافیت کفالت پدر مسن - معافیت کفالت همسر - معافیت کفالت همسر معلول - معافیت کفالت فرزند - معافیت کفالت برادر صغیر - معافیت کفالت برادر کبیر - معافیت کفالت خواهر - معافیت کفالت مادربزرگ - معافیت کفالت پدربزرگ - معافیت کفالت مادر بدون همسر - معافیت کفالت مادر طلاق گرفته برای استفاده از هریک از این معافیت‌های کفالت، مشمولین باید شرایط مورد نیاز را داشته باشند.

شرایط معافیت سربازی کفالت همسر نیز در این شرایط گنجانده شده است. برای دریافت این معافیت‌ها، مشمولین باید مراحل مورد نیاز را طی کنند، از جمله جمع آوری مدارک مورد نیاز. مدارک لازم برای دریافت معافیت کفالت شامل فرم‌های تکمیل شده وضعیت مشمولین، اصل شناسنامه و کپی آن، اصل کارت ملی مشمول با تصویر آن، گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمول با کپی تایید شده، عکس پرسنلی 3x4 رنگی با زمینه سفید، فرم تکمیل شده واکسیناسیون و آخرین وضعیت مشمول.

بیش تر بخوانید: ثبت نام آزمون شاهد

برای بهره‌برداری از این معافیت‌ها، مشمولین باید با قوانین مربوطه آشنا باشند و از آخرین اخبار و تغییرات مربوط به سازمان نظام وظیفه و معافیت‌ها باخبر باشند.

به عنوان مثال، اطلاعات جدید نشان می‌دهد که در صورت ازدواج با فرد معلول، امکان استفاده از معافیت کفالت وجود نخواهد داشت، مگر آنکه همسر مشمول پس از ازدواج با مشکل معلولیت روبرو شود. این نکته مهم است که مشمولین از تغییرات قوانین مطلع شده و اطلاعات خود را به روز نگه دارند.

روش دریافت معافیت سربازی کفالت همسر

روش دریافت معافیت سربازی کفالت همسر مشابه سایر معافیت‌ها از طریق دفاتر الکترونیک انتظامی یا پلیس + 10 امکان‌پذیر است. بعد از بررسی شرایط مشمولین، درخواست خود را از طریق مرکز پلیس + 10 نزدیک‌ترین به منزل تقدیم و ثبت کنند. سپس با جمع آوری مدارک مورد نیاز و تحویل کامل مدارک به این مراکز، درخواست مورد نظر توسط سازمان نظام وظیفه بررسی خواهد شد. در صورتی که مشمولین شرایط معافیت کفالت را داشته باشند، دعوت می‌شوند تا در کمیسیون هیئت رسیدگی شرکت کرده و در آنجا رای نهایی صادر خواهد شد.

بیش تر بخوانید: مرکز مشاوره تحصیلی

بعد از صدور رای نهایی توسط شورای رسیدگی، مشمولینی که رای مثبت دریافت کرده‌اند، می‌توانند کارت معافیت خود را به سرعت دریافت کنند. ارسال کارت معافیت به متقاضیان از طریق دفاتر پستی انجام می‌شود.

شرایط معافیت کفالت خواهر معلول

معافیت کفالت خواهر معلول یکی از انواع معافیت‌هایی است که مشمولین زیادی می‌توانند از آن بهره‌برده و معافیت سربازی را دریافت کنند. معافیت سربازی به مشمولین کمک زیادی می‌کند. در سال‌های اخیر، با داشتن برخی شرایط خاص، تعداد زیادی از مشمولین خدمت وظیفه عمومی را اجتناب کرده‌اند. زیرا رفتن به خدمت سربازی، به ویژه برای مدت تقریباً دو سال، برای جوانان ایرانی سخت و طاقت‌فرسا است.

بنابراین، افرادی که وظیفه سرپرستی و تامین زندگی یک یا چند نفر از اعضای خانواده خود را بر عهده دارند، می‌توانند به راحتی برای اخذ معافیت از نوع کفالت یا سرپرستی اقدام کنند. معافیت کفالت خواهر معلول نیز یکی از زیرمجموعه‌های انواع معافیت‌های کفالت است که افراد واجد شرایط می‌توانند از آن برای دریافت کارت معافیت از خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند. افرادی که می‌خواهند کفالت خواهر معلول دریافت کنند،

باید شرایط و ضوابط خاصی را رعایت کنند. به طور کلی، برای اخذ معافیت کفالت، شرایط خاصی مطرح می‌شود، از جمله عدم غیبت فرد مشمول. بنابراین، فردی که بعد از رسیدن به سن مشمولیت غیبت کرده باشد، قادر به اخذ معافیت کفالت نخواهد بود.

بیش تر بخوانید: ثبت نام آزمون علمی کاربردی

همچنین، ارائه درخواست برای هر کدام از انواع معافیت‌ها متفاوت است. به عنوان مثال، افرادی که برای معافیت کفالت برادر صغیر یا معلول اقدام می‌کنند، باید مدارک مبنی بر بیماری برادر و همچنین عدم وجود سرپرست دیگری در خانواده را ارائه دهند. در صورتی که شما عزیزان متقاضی اخذ معافیت کفالت خواهر معلول هستید و می‌خواهید اطلاعات دقیقی در این زمینه به دست آورید، پیشنهاد ما به شما مطالعه دقیق این مقاله است.

انواع معافیت‌های وابسته به معافیت کفالت عبارتند از:

- معافیت کفالت پدر بالای سن ۷۰ سال - معافیت کفالت پدر دارای بیماری و ناتوانی جسمی - معافیت کفالت مادر بدون همسر - معافیت کفالت برادر کوچک و صغیر - معافیت کفالت برادر بزرگ - معافیت کفالت خواهر معلول - معافیت سربازی کفالت پدربزرگ - معافیت کفالت مادربزرگ پدری یا مادری - معافیت کفالت تک فرزندی یا همان تک پسری این معافیت‌ها بخشی از انواع گسترده‌ی معافیت‌هایی هستند که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا به مشمولین ارائه می‌دهد. همانطور که در بالا نیز مشاهده کردید، معافیت کفالت خواهر معلول نیز در این دسته از معافیت‌ها قرار می‌گیرد. برای اطلاع از مهم‌ترین شرایط معافیت کفالت خواهر معلول، می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کرده و برای اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تماس باشید.

بیش تر بخوانید: ثبت نام امتحان تیزهوشان

قانون کفالت خواهر معلول

قانون کفالت خواهر معلول می‌تواند به صورت موقت یا دائم برای مشمولین معافیت را همراه داشته باشد. این موارد همگی به شرایطی که مشمول در آن قرار دارد بستگی دارد. برای استفاده از قانون کفالت خواهر معلول، پدر مشمول نباید در قید حیات باشد. این مسئله یکی از نکات مهمی است که مشمولین باید به آن توجه کنند. البته باید در نظر داشت که معافیت‌های کفالت خواهر در شرایط مختلف امکان‌پذیر است.

مثلاً داشتن خواهر معلول، خواهر مطلقه، خواهر صغیر، داشتن سه خواهر و شرایط دیگر می‌تواند به مشمولین کمک کند تا برای دریافت معافیت کفالت اقدام و کارت معافیت را دریافت کنند. هر یک از این نوع معافیت‌ها شرایط خاص خود را دارد. مشمولین عزیز باید اطلاعات کافی در همه‌ی زمینه‌های انواع معافیت کفالت خواهر را کسب کنند تا بتوانند برای این نوع معافیت اقدامات لازم را انجام دهند.  

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

معافیت کفالت پدر

یکی از انواع معافیت‌های سربازی، معافیت کفالت پدر است که تغییراتی مهم در آن در چند سال اخیر اتفاق افتاده است. این قانون برای رفاه والدینی که نیاز به مراقبت دارند، وضع شده است.

طبق اعلام ستاد کل نیروهای مسلح و سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، در سال جاری، شرط سنی برای معافیت کفالت پدر تنها برای پدران تنها فرزند ذکور یا پدربزرگان تنها نوه ذکور با سن ۷۵ سال تمام می‌باشد. اجرای این قانون از ابتدای سال جاری آغاز شده و تا پایان سال اعتبار دارد. بنابراین، همه کسانی که در سال ۱۴۰۲ به سن ۱۸ سالگی می‌رسند و وارد خدمت سربازی می‌شوند، بر اساس این قانون، سن کفالت برای آن‌ها محاسبه می‌شود.

...

بیش تر بخوانید: ثبت نام در مدارس نمونه دولتی

انواع معافیت کفالت پدر شامل سه دسته زیر می‌شود:

۱. معافیت بر اساس کبر سن: طبق قانون جدید، سن معافیت از ۷۰ به ۷۵ سال افزایش یافته است. ۲. معافیت بر اساس بیماری: این دسته شامل ۴۹ بیماری صعب‌العلاج است. ۳. معافیت بر اساس زندانی بودن پدر: در این حالت، معافیت موقت است و در صورتی که حکم زندانی برای پدر بیش از ۱۰ سال حبس باشد، فرد معافیت موقت ۵ ساله بهره‌مند می‌شود و می‌تواند خدمت سربازی خود را به تعویق بیندازد.

بیش تر بخوانید: مشاور تحصیلی

در مورد معافیت کفالت برای برادران نیز، بر اساس شرایط خاصی که برادر داشته باشد، فرد می‌تواند از معافیت کفالت استفاده کند. این شرایط شامل معلولیت جسمی برادر، بیماری و عدم توانایی برادر برای سرپرستی پدر، زندگی برادر در محلی دور از سکونت پدر و زندان بودن برادر برای مدتی مشخص است. برای دریافت معافیت کفالت، ابتدا باید به مراکز خدمات الکترونیکی مراجعه کرده و فرم‌های مربوطه را تکمیل کنید.

سپس مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و به سازمان وظیفه عمومی ارسال نمایید. در صورت تایید مدارک، کمیسیونی تشکیل خواهد شد و پس از بررسی درخواست، رای نهایی صادر خواهد شد. در صورت اعتراض به رای کمیسیون، می‌توانید درخواست تجدیدنظر خود را به نهاد مربوطه ارائه دهید.

بیش تر بخوانید: چگونه وارد سایت هم آوا شویم؟

تحقیقات محلی برای دریافت معافیت کفالت پدر به منظور بررسی صحت ادعاهای متقاضی درباره وضعیت خود انجام می‌شود. برای مثال، اگر فردی ادعا می‌کند پدرش مفقودالاثر است، باید طبق قوانین کفالت، صحت این موضوع تأیید شود. همچنین، امکان اعتراض به نتیجه تحقیقات وجود دارد تا بررسی دوباره انجام شود. لازم به ذکر است که تحقیقات محلی برای معافیت کفالت پدر مختص موارد مفقودالاثری نیست و ممکن است برای شرایط دیگری نیز انجام شود. مراحل دریافت معافیت کفالت پدر بسیار ساده است.

در ابتدا، مشمول باید دفترچه راهنمای معافیت کفالت را به دقت مطالعه کند و مدارک مورد نیاز را تهیه کند. سپس مدارک را به نزدیک‌ترین دفاتر خدمات الکترونیکی تحویل داده و درخواست معافیت خدمت سربازی را ثبت کند. پس از بررسی و تأیید مدارک، کمیسیونی تشکیل می‌شود و در جلسه کمیسیون رای نهایی درباره معافیت کفالت صادر می‌شود. در انتها، مشمول می‌تواند کارت معافیت خود را دریافت کرده و معاف شود. لازم به ذکر است که انواع معافیت‌های صادر شده تنها در زمان صلح اعتبار دارند و در زمان جنگ بی‌اثر هستند.

بیش تر بخوانید: my medu

معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت نیز یکی از راه‌های دریافت معافیت کفالت خدمت سربازی است. در این حالت، پدر باید قبل از رسیدن به سن ۷۵ سالگی از کار افتاده باشد یا دچار بیماری باشد که نیازمند مراقبت و نگهداری باشد. در صورت داشتن این شرایط، تایید شورای پزشکی سازمان نظام وظیفه برای شرایط جسمی پدر و وجود بیماری و از کار افتادگی آن لازم است. افرادی که دارای پدر بالای ۷۵ سال هستند و تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال این پدر باشند، می‌توانند از این قانون استفاده کنند. همچنین، در برخی شرایط خاص، مشمولانی که دارای برادر معلول هستند نیز می‌توانند از معافیت کفالت پدر استفاده کنند. برای اطلاعات دقیق‌تر، مشاوره در خصوص معافیت کفالت پدر به مشمولین راهنمایی‌ها و اطلاعات لازم را خواهد داد.

بیش تر بخوانید: اموزش انتخاب رشته کنکور

در نهایت، سوالات متداول در مورد معافیت کفالت پدر شامل مواردی مانند شرایط اخذ معافیت کفالت و تفسیر کفالت برای پدر است. به طور خلاصه، شرایط اخذ معافیت کفالت شامل عدم غیبت و رسیدن به سن مشمولیت سربازی است و مشمول باید تنها فرد سالم واجد شرایط برای نگهداری از فرد مکفول باشد. همچنین، کفالت برای پدر به معنای بر عهده گرفتن سرپرستی و وظیفه نگهداری از پدری است که به تنهایی توانایی انجام امور زندگی خود را ندارد. در مورد افرادی که پدر زیر ۷۵ سال دارند، دریافت معافیت کفالت نیز امکان‌پذیر است اگر بتوانند بیماری پدر و نیاز وی به مراقبت را به اثبات برسانند.  

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

معافیت مشمولین دارای سه فرزند و بیشتر

آیا شما اطلاعات جدیدی درباره معافیت خدمت سربازی و حداقل تعداد فرزندانی که موجب معافیت از خدمت سربازی می‌شوند دارید؟ آیا شما اعلامیه جدید ستاد کل نیروهای مسلح در مورد خدمت سربازی را مطالعه کرده‌اید؟ مشمولان بسیاری نگران معافیت یا کسر خدمت سربازی هستند، به ویژه آنهایی که دارای فرزندان هستند و نیاز دارند تا برای تامین هزینه‌های زندگی و رفاه خانواده‌شان، از خدمت سربازی معاف شوند یا کسری دریافت کنند. مشاوران مرکز مشاوره نظام وظیفه به اخبار جدید درباره معافیت سربازی برای افرادی که سه فرزند یا بیشتر دارند، توجه ویژه‌ای می‌کنند. اگر شما نیز نگرانی معافیت حداقل سه فرزند و یا بیشتر را دارید، با ما همراه باشید.

...

بیش تر بخوانید: ثبت نام در مدارس نمونه دولتی

آخرین اطلاعات درباره معافیت خدمت سربازی برای افراد متاهل دارای فرزندان

با توجه به اطلاعیه جدید ستاد کل نیروهای مسلح، معافیت از خدمت سربازی به شرط موافقت فرمانده کل قوا و مقام معظم رهبری برای تمامی افراد مشمول خدمت سربازی تعیین خواهد شد. همچنین، افرادی که بیشتر از 3 فرزند دارند (4 فرزند یا بیشتر) از خدمت سربازی معاف خواهند شد. این اطلاعات شامل تمامی مشمولان خدمت سربازی، از جمله مشمولان غیرحاضر، حاضر و کارکنان در حال خدمت خواهد بود.

بیش تر بخوانید: شهریه ثابت دانشگاه آزاد

آیا معافیت سه فرزندی نیز وجود دارد؟

افرادی که سه فرزند دارند و حداقل سن فرزندان آنها بیشتر از 40 سال است، از خدمت سربازی معاف خواهند شد. در این صورت، آنها از گذراندن دوره خدمت سربازی معاف خواهند شد. این اطلاعات برای تمامی مشمولان حاضر، غیرحاضر و کارکنان در حال خدمت اعمال می‌شود. لطفاً توجه داشته باشید که برای دریافت کارت معافیت، باید دوره‌های آموزش تکمیلی و مقدماتی بسیج را با موفقیت به پایان برسانید.

بیش تر بخوانید: هم آوا

مدت زمان کسر خدمت برای هر فرزند چقدر است؟

با توجه به اطلاعیه، مدت زمان کسر خدمت برای هر فرزند افزایش یافته است. طبق اطلاعیه جدید، کسر خدمت برای فرزند اول 3 ماه، برای فرزند دوم 4 ماه و برای فرزند سوم 5 ماه خواهد بود. افراد مشمول می‌توانند از یکم خرداد ماه سال 1402 اقدام به بهره‌مندی از این تسهیلات و نحوه استفاده از این طرح کنند. برای این منظور، باید در تاریخ معین‌شده به مرکز پلیس +10 منطقه خود مراجعه کنید و سپس به کارگزینی یگان مربوطه مراجعه کنید. به طور خلاصه هیچ نوع معافیتی برای افرادی که دارای 3 فرزند هستند در نظر گرفته نشده است. در عوض، برای هر فرزند مدت زمان کسر خدمت تعیین شده است. اما افرادی که دارای 4 فرزند یا بیشتر هستند، بر اساس اطلاعیه جدید معافیت از خدمت سربازی دریافت خواهند کرد. در چند سال گذشته، توجه قابل توجهی از سوی مشمولان سربازی به سامانه‌های مشاوره آنلاین و تلفنی نظام وظیفه قابل مشاهده است، که نشان از اهمیت حضور در دوره خدمت سربازی اجباری برای جوانان دارد. در این جلسات، کارشناس با دریافت اطلاعات درباره شرایط مشمولین، امکاناتی مانند امریه سربازی، کسر خدمت، معافیت از رزم و معافیت سربازی را بررسی می‌کند و در صورت مطابقت، به مشمولان در این زمینه کمک می‌کند.

بیش تر بخوانید: مای مدیو

مشاوره نظام وظیفه در چه زمینه‌هایی می‌تواند مفید باشد؟

مشاوره در حوزه خدمت سربازی، تقریباً در هر مسئله‌ای که شما نیاز دارید، انجام می‌شود. مشاوران مرکز مشاوره آویژه، قبل از اعزام شما به خدمت و حتی در طول خدمت شما، در کنار شما حضور دارند و با راهنمایی شما، به حل مسائل و مشکلاتی که برای شما پیش می‌آید، کمک می‌کنند. در ادامه، به عمده‌ترین و مهم‌ترین این خدمات اشاره خواهیم کرد.

بیش تر بخوانید: انتخاب رشته کنکور

امریه سربازی

امریه سربازی، امتیازی است که سازمان نظام وظیفه به افرادی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر هستند، ارائه می‌دهد. با استفاده از امریه سربازی، مشمولین پس از پایان دوره آموزشی، می‌توانند در سازمان‌ها و نهادهای دولتی به عنوان کارمندان مشغول به کار شوند و به مدت 24 ماه در این نهادها فعالیت کنند. هر سال، جزئیات ثبت نام امریه در اطلاعیه‌های منتشر شده توسط سازمان‌های مربوطه برای علاقه‌مندان، از جمله رشته‌های تحصیلی مورد نیاز، مهارت‌ها، معدل و سایر مشخصات، شرح داده شده و روش پذیرش مشمولان اعلام می‌شود. لطفاً توجه داشته باشید که بسیاری از نهادها، کسر خدمت را پذیرفته نمی‌کنند و اگر مدت زمان کسری شما قابل توجه باشد، احتمال دریافت امریه کمتر از سایر افراد است. حقوق سربازان امریه طبق آخرین اطلاعیه ستاد نیروهای مسلح در سال 1402 همانند سربازان دیگر محاسبه می‌شود و هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور

سازمان سنجش به عنوان مجری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور، ثبت نام داوطلبان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این دانشگاه را انجام می‌دهد. ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور یکبار در سال برگزار می‌شود و فرم اینترنتی ثبت نام و اولویت‌بندی رشته‌های مورد علاقه داوطلبان در بازه‌ی زمانی معینی ارائه می‌شود. برای ثبت نام، داوطلبان باید به سایت سازمان سنجش به آدرس اینترنتی sanjesh.org مراجعه کرده و پس از دانلود دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال ۱۴۰۱، اطلاعات فردی و تحصیلی خود را وارد کنند.

...

بیش تر بخوانید: سایت مای مدیو

در ادامه، نحوه ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را توضیح می‌دهیم. زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال ۱۴۰۲، در مهرماه ۱۴۰۱ است. در حال حاضر، ۶۹,۳۸۳ نفر برای دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور و ۱۹,۱۲۲ نفر برای همین دوره در دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کرده‌اند. متقاضیان ثبت نام می‌توانند تا پایان مهلت تعیین شده از طریق درگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اقدام به نام‌نویسی کنند.

لازم به ذکر است، افرادی که قبلاً ثبت نام خود را در آزمون مذکور تکمیل و کد رهگیری دریافت کرده‌اند، در صورت تمایل می‌توانند در مهلت تعیین شده به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند. دانشگاه پیام نور علاوه بر جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، به پذیرش دانشجویان کارشناسی بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری نیز می‌پردازد.

بیش تر بخوانید: www.azmoon.org

فرآیند نام‌نویسی دوره فراگیر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

در حال حاضر از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌شود. مراحل ثبت نام به ترتیب در ادامه ذکر شده است:

  1. 1. وارد سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org شده و از منوی سمت راست سایت، گزینه “پیام نور” را انتخاب کنید. سپس با کلیک بر روی لینک “ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور سال ۱۴۰۲"، به صفحه اختصاصی دانشگاه پیام نور وارد شوید.
  2. 2. برای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور، باید هزینه ثبت نام را پرداخت و کارت اعتباری خریداری کنید. برای این منظور، از منوی سمت راست سایت، گزینه “خرید کارت” را انتخاب کنید.
  3. 3. در صفحه‌ای که باز می‌شود، آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور سال ۱۴۰۲ را انتخاب کنید و سپس گزینه “تایید و ادامه” را انتخاب کنید.
  4. 4. در صفحه بعدی، اطلاعات خواسته شده را وارد کنید و سپس دوباره گزینه “تایید و ادامه” را انتخاب کنید.
  5. 5. در این مرحله، سیستم یک شماره پیگیری پرداخت به شما ارائه می‌دهد. لازم است این شماره را یادداشت کنید تا در صورت بروز خطا در روند پرداخت هزینه، بتوانید از آن استفاده کنید. سپس اطلاعات خود را چک کرده و در صورت تایید، گزینه “ضمن مطالعه دقیق و آگاهی از شرایط و ضوابط، شماره پیگیری پرداخت را نیز یادداشت نموده ام” را فعال کرده و بر روی گزینه “ادامه روند پرداخت” کلیک کنید.
  6. 6. در این مرحله، وارد درگاه پرداخت اینترنتی می‌شوید. اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کرده و گزینه “پرداخت” را انتخاب کنید. با پرداخت هزینه ثبت نام، سیستم به شما یک سریال 12 رقمی ثبت نام می‌دهد که باید آن را برای ادامه روند ثبت نام نگهداری کنید.
  7. 7. برای ثبت نام خود، به صفحه اصلی “ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور” بازگردید و این بار از انتهای صفحه، گزینه “تایید و ادامه - گام بعدی” را انتخاب کنید.
  8. 8. شماره سریال ثبت نامی که پس از خرید کارت اعتباری از سامانه دریافت کردید، همراه با عبارت امنیتی را در قسمت مناسب وارد کرده و گزینه “تایید” را انتخاب کنید.
  9. 9. در صفحه بعدی، باید یک عکس 4*3 را آپلود کرده و اطلاعات خود را ثبت کنید. پس از انجام این مراحل، کد پیگیری را دریافت خواهید کرد.

بیش تر بخوانید: سایت هم آوا

لطفاً توجه داشته باشید که ثبت نام شما تکمیل شده است زمانی که سیستم به شما یک کد پیگیری ارائه دهد. در غیر این صورت، باید مجدداً اطلاعات خود را وارد کنید و آن‌ها را ثبت کنید.

تاثیرهای تحصیل در دانشگاه پیام نور برای دانشجویان

یکی از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور برای دانشجویان، آزمون پایان ترم اول یا آزمون دانش پذیری است که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود. این آزمون به صورت تستی بوده و نمره منفی ندارد. پس از پذیرش در دانشگاه پیام نور و ورود به ترم دوم، دانشجو به طور رسمی به دانشجوی دانشگاه پیام نور تبدیل می‌شود. دانشجوان در دانشگاه پیام نور می‌توانند به دو روش حضور در کلاس‌ها درس‌ها را انتخاب کنند.

آن‌ها می‌توانند به شیوه عادی در کلاس‌ها حضور یابند و یا با انتخاب دروس به شیوه خودخوان یا الکترونیکی، درس‌ها را بخوانند و حضور در کلاس‌ها را اجباری نداشته باشند. دانشجوان می‌توانند در صورت پذیرش در شهر محل اقامت خود، شهر برگزاری آزمون خود را یک ماه قبل از امتحانات خود انتخاب کنند. این امکان به دانشجوان می‌دهد تا برنامه‌ریزی بهتری برای شرکت در آزمون داشته باشند.

دارندگان مدارک کارشناسی پیوسته و یا ناپیوسته رسمی و بالاتر که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارند، می‌توانند بدون توجه به نوع رشته تحصیلی خود، در یک رشته/گرایش از رشته‌های امتحانی (به جز رشته‌های مهندسی معماری و طراحی شهری) ثبت نام کنند.

بیش تر بخوانید: my medu ir کارت ورود به جلسه

بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد، دانشجویان مدرک رسمی و مورد تایید از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت می‌کنند. این مدرک قابلیت ترجمه و قبولی در دانشگاه‌های خارجی را نیز دارد، به طوری که دانشجویان می‌توانند ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی را بررسی کنند.

شرایط ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور

درمورد شرایط ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال ۱۴۰۲، اولین شرط ثبت نام، داشتن مدرک کارشناسی است. داوطلبانی که تا زمان ثبت نام، مقطع کارشناسی خود را به پایان نرسانده‌اند، نمی‌توانند در این آزمون شرکت کنند. همچنین، داشتن مدرک کارشناسی مرتبط با رشته ارشد انتخابی، برای شرکت در آزمون اجباری نیست و تمامی دارندگان مدرک لیسانس در رشته‌های مختلف مجاز به ثبت نام در ارشد فراگیر پیام نور هستند.

در صورتی که داوطلبان در رشته‌ای غیرمرتبط ثبت نام کنند، در صورت قبولی، باید تعدادی واحد (حداکثر ۱۲ واحد) به عنوان پیش نیاز را گذرانده و قبول شوند. البته در رشته‌های مهندسی معماری و طراحی شهری، به دلیل عدم برگزاری آزمون پروژه عملی، طراحی گزینش دانشجو از میان داوطلبان دارای مدرک مرتبط صورت می‌گیرد.

بیش تر بخوانید: کنکور

شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور

درباره شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال ۱۴۰۲، نیاز است به اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عدم عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران، عدم احراز فساد اخلاقی، و داشتن توانایی جسمی متناسب با رشته انتخابی. همچنین، دانشجویان مرد نیز باید از نظر نظام وظیفه مجاز به ثبت نام باشند. به علاوه، اتباع خارجی که علاقه‌مند به شرکت در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور هستند، باید در فرم ثبت نام اینترنتی خود ملیت خود را اعلام کنند.

در مورد مدارک لازم برای ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال ۱۴۰۲، شامل اسکن عکس پرسنلی، شناسنامه و کارت ملی، مدرک کاردانی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته و مدرک کارشناسی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، تاییدیه استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران، تاییدیه داوطلبان معلول از سازمان بهزیستی، فرم معدل برای دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی، و سریال ثبت نام آزمون می‌باشد.

با رعایت این شرایط و ارائه مدارک مورد نیاز، داوطلبان می‌توانند در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ثبت نام کنند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

ترم تابستان دانشگاه پیام نور

ثبت نام در ترم تابستان دانشگاه پیام نور هر سال در زمان مشخصی انجام می‌شود که عموماً در نیمه اول ماه تیر است. در نتیجه، افرادی که قصد انتخاب واحد در ترم تابستان دانشگاه پیام نور 1402 را دارند، باید در این بازه زمانی مراحل مربوط به انتخاب واحد خود را انجام دهند. در سال گذشته، انتخاب واحد ترم تابستان در دانشگاه پیام نور از تاریخ 16 تیرماه آغاز شد و تا پایان 23 تیرماه ادامه یافت. لذا، در سال جاری نیز می‌توان پیش بینی کرد که زمان انتخاب واحد ترم تابستان پیام نور در اواسط تیرماه خواهد بود. همچنین، در سال گذشته برای دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها که قصد گذراندن دوره تابستان در دانشگاه پیام نور را داشتند، زمانی مجموعه‌ای برای ثبت نام در نظر گرفته شده بود. این دانشجویان می‌توانستند از تاریخ 16 تیرماه تا 20 تیرماه مراحل ثبت نام خود را در دوره تابستان از طریق واحدهای مجری انجام دهند.

...

بیش تر بخوانید: ثبت نام مدارس شاهد

سقف انتخاب واحد ترم تابستان در دانشگاه پیام نور

درمورد سقف انتخاب واحد ترم تابستان در دانشگاه پیام نور، در سال 1401، دانشجویان می‌توانستند حداکثر 9 واحد درسی را انتخاب کنند. اما هنوز در سال جاری این سقف حداکثر واحد انتخابی تعیین نشده است. روش انتخاب واحد در دانشگاه پیام نور از طریق سامانه گلستان قابل انجام است. دانشجویان با مراجعه به سایت reg.pnunews.com و انتخاب گزینه “عملیات ثبت نام” و سپس “ثبت نام اصلی” می‌توانند واحد‌های خود را انتخاب کنند. این عملیات با استفاده از گوشی یا سیستم کامپیوتری قابل انجام است و تنها باید توجه داشت که فیلترشکن غیرفعال باشد. نکات مهم در انتخاب رشته در ترم تابستانی دانشگاه پیام نور شامل شرایط و قوانین مربوط به انتخاب واحد می‌شود. قبل از هر اقدامی، دانشجویان باید شرایط را به طور کامل بدانند و پس از آگاهی کامل، تصمیم نهایی خود را بگیرند. در ادامه، تمامی شرایط و قوانین مربوط به انتخاب واحد در ترم تابستانی ذکر شده است تا شما بتوانید با مطالعه آن‌ها تصمیم خود را در این خصوص بیاندازید. تعداد واحد‌های قابل اخذ در ترم تابستانی برابر با 8 واحد است.

بیش تر بخوانید: مشاوره تحصیلی چگونه درس بخوانیم

دروس قابل ارائه در ترم تابستانی پیام نور

دروس قابل ارائه در ترم تابستانی شامل دروس نیمسال‌های 6، 7، 8، 9 برای تمامی رشته‌ها در مقطع کارشناسی پیوسته با واحدهای عملی و بدون تاریخ امتحان هستند. همچنین، دروسی که کد مشترک دارند و دارای تاریخ امتحان هستند، برای رشته‌هایی که این دروس را در ترم‌های پیشین دارند، قابل انتخاب هستند. همچنین دروس نیمسال‌های 4 و 5 و دروس جبرانی تمامی رشته‌ها در مقطع کارشناسی ناپیوسته (ناپیوسته یا ناپیوسته) به جز دروس بدون منبع و دارای واحدهای عملی و بدون تاریخ امتحان قابل ارائه هستند. دروس عمومی (به جز دروس عمومی گروه معارف اسلامی) نیز قابل ارائه هستند. هم چنین، درس‌های تربیت بدنی و ورزشی، ویژه تربیت بدنی و ورزش، کارآموزی، کارورزی و پروژه برای دانشجویان ترم آخر رشته‌های فنی و مهندسی نیز در ترم‌های تابستانی ارائه می‌شوند. همچنین، ارائه پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد با شرط حداکثر 8 واحد نیز امکان‌پذیر است. همچنین، درس حفظ جزء 30 قرآن کریم در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه می‌شود.

بیش تر بخوانید: سامانه هم آوا کارنامه موقت

همچنین در گذشته دانشگاه پیام نور طرحی به نام “ضیافت اندیشه” را برای دروس معارف ایجاد کرده است. در این طرح، دانشجویان می‌توانند در ترم تابستانی دروس عمومی معارف را تدریس کنند. طبق این طرح، دانشجو می‌تواند تا 4 واحد از دروس عمومی معارف را و تا 4 واحد از دروس غیرمعارف انتخاب کند و ارائه دهد. این طرح برای هر دانشجو تا 2 بار قابل استفاده است.

نمره میان‌ترم در ترم تابستانی دانشگاه پیام نور

با توجه به روش آموزشی خودخوان در تمامی دروس ترم تابستانی، در این ترم تمامی دروس بدون نمره میان‌ترم برگزار می‌شوند و نمره دانشجویان از طریق فرمول زیر محاسبه می‌شود: (نمره برگه × 10) / 7

معرفی به استاد در ترم تابستانی پیام نور

در ترم تابستانی، برای اخذ دروس به صورت معرفی به استاد، می‌توانید از طریق سامانه گلستان اقدام کنید. با این حال، باید به یک نکته توجه داشته باشید که شرایط لازم برای اخذ درس به صورت معرفی به استاد را داشته باشید و سپس از این روش استفاده کنید. در صورتی که دروس مورد نظر در لیست انتخاب واحد شما موجود نباشد، می‌توانید با مراجعه به کارشناس رشته خود از او بخواهید تا امکان انتخاب این دروس را برای شما فراهم کند.

بیش تر بخوانید: my medu ir

کلاس‌های ترم تابستان دانشگاه پیام نور

تمامی کلاس‌های ترم تابستانی به استثنای کلاس‌های تربیت بدنی به صورت آنلاین برگزار می‌شوند. اما امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار می‌شوند. همچنین، دروس ترم تابستانی دارای نمره میان‌ترم نیز هستند.

زمان تشکیل کلاس‌های تابستانی پیام نور

زمان تشکیل کلاس‌ها از اواخر تیر تا اواخر مرداد می‌باشد. در سال 1401، کلاس‌های ترم تابستانی از تاریخ 24 تیر تا 24 مرداد آغاز شدند.

مهمان شدن، تعیین محل آزمون و حذف و اضافه در ترم تابستانی پیام نور

دانشجویان می‌توانند در ترم تابستانی در دانشگاه پیام نور درخواست مهمان کنند. زمان درخواست مهمان برای ترم تابستان برابر با بازه زمانی تیرماه است و متقاضیان باید با مراجعه به سایت پیام نور اطلاعات دقیق در این رابطه را کسب کنند. در سال 1401، بازه ثبت درخواست مهمان برای ترم تابستان پیام نور از 12 تیر تا 15 تیر می‌بود. دانشجویانی که از دانشگاه‌های دیگر برای ترم تابستان در پیام نور ثبت‌نام می‌کنند، این تاریخ را 20 تیر تعیین شده بود. همچنین، این زمان برای ترم تابستانی سال 1402 هنوز مشخص نشده است. چند نکته که در زیر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم توجه کنید: - در ترم‌های تابستانی امکان حذف و اضافه واحد‌ها وجود ندارد. - برای دروسی که شرایط پیش‌نیاز و هم‌نیاز دارند، باید این شرایط رعایت شود. - شهریه‌های ترم‌های تابستانی نصف شهریه ترم‌های معمولی است. - شرایط غیبت در امتحان در ترم‌های تابستانی وجود دارد که باید رعایت شود.

بیش تر بخوانید: چگونگی انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی

شهریه‌های ترم تابستانی دانشگاه پیام نور

شهریه ثابت ترم تابستان در دانشگاه پیام نور نصف شهریه ترم معمولی است. اما شهریه متغیر به صورت کامل دریافت می‌شود. در سال 99، شهریه‌های ثابت ترم تابستانی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح زیر بود: - برای دانشجویان مناطق 1 و 2 حدوداً 119 هزار تومان بود. - برای دانشجویان مناطق 3، 4 و 5 حدوداً 97 هزار تومان بود. دستورالعمل‌هایی که از طریق سامانه جامع آموزشی گلستان برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ابلاغ شده است، عبارتند از: - دروسی که در این دوره ارائه می‌شوند، تنها به صورت الکترونیکی و صرفاً برای سامانه‌های آموزشی مجازی استانی یا دفتر آموزش‌های آزاد و چندرسانه‌ای قابل ارائه هستند و ارائه در بستر دیگری مجاز نیست. - ارائه دروس به صورت خودخوان مجاز نیست. - زمان برگزاری کلاس‌ها در ترم تابستان برای سال جدید هنوز اعلام نشده است.

دروس قابل ارائه در دوره تابستانی به شرح زیر است:

- برای مقطع کارشناسی پیوسته، دروس نظری ترم 6 و بالاتر امکان پذیر است. - دروس جزء سی قرآن کریم که علاوه بر مقاطع کارشناسی، در مقاطع کارشناسی ارشد نیز ارائه می‌شود. - تمامی دروس عمومی مقطع کارشناسی در این دوره قابل ارائه هستند. لازم به ذکر است دروس زبان عمومی و فارسی به صورت کشوری و در مرکز آموزش الکترونیکی ارائه می‌شوند. - دروس تربیت بدنی، ورزش 1، تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه برای دانشجویان با شرایط خاص در این دوره ارائه می‌شوند. البته رعایت مصوبات مربوط به مبارزه با کرونا در این زمینه ضروری است. - دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه مقطع کارشناسی (با رعایت مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و وجود امکانات مورد نیاز در مراکز) قابل ارائه هستند. - دروس جبرانی برای دانشجویان کارشناسی ارشد که تنها واحد‌هایی را شامل می‌شود که در جدول دروس جبرانی در آخر برنامه‌ای که برای هر رشته تعیین شده است، اعلام شده است. - دروس آموزش محور کارشناسی ارشد که جایگزین پایان‌نامه خواهد بود. - تمدید پایان‌نامه. انتخاب واحد در دروسی که کد مشترک و تاریخ امتحان مشابهی دارند، برای رشته‌هایی که این دروس در نیمسال‌های پایین‌تر موجود هستند، بدون مشکل امکان‌پذیر است. برای افرادی که شرایط معرفی به استاد را دارند، می‌توانند دروس را به صورت معرفی به استاد اخذ کنند. البته لازم به ذکر است که این امکان تنها برای دروس نظری ممکن است و برای دروس عملی از این روش استفاده نمی‌شود. دانشجویان می‌توانند دروس مورد نظر خود را از طریق پیشخوان سامانه جامع گلستان در تمامی مراکز و واحدها ثبت درخواست کنند.

ترم تابستان پیام نور چند واحد است؟

در ترم تابستان ۱۴۰۲، دانشجویان مجاز به انتخاب ۱ تا ۹ واحد درسی در ترم تابستان هستند. توجه داشته باشید که امکان انتخاب بیش از ۹ واحد در ترم تابستان در دانشگاه پیام نور وجود ندارد، مگر اینکه دانشجو در ترم آخر تحصیلی خود باشد و قصد استفاده از معرفی به استاد را نیز داشته باشد. در ترم تابستان دانشگاه پیام نور، دروس مختلفی به صورت منطقه به منطقه ارائه می‌شوند و دانشجویان بر اساس نیاز خود در هر یک از این دروس می‌توانند واحد اخذ کنند. سخن پایانی دانشگاه پیام نور با شعبه‌های خود در سراسر کشور یکی از دانشگاه‌های معتبر است. دانشجویانی که قصد دارند سریع‌تر از زمان معمول دروس خود را به پایان برسانند، می‌توانند در ترم تابستانی اقدام به انتخاب واحد در این دانشگاه کنند. در این مطلب، مصوبات و دستورالعمل‌های ابلاغ شده در سال گذشته در مورد ترم تابستانی را به طور کامل شرح دادیم و قوانین مربوط به انتخاب واحد در ترم تابستانی را توضیح دادیم. امیدواریم این اطلاعات بتواند به شما در تصمیم‌گیری در این زمینه کمک کند. سوالات متداول: - در ترم تابستان دانشگاه پیام نور سال ۱۴۰۱، دانشجو چند واحد درسی می‌تواند انتخاب کند؟ - هزینه شهریه برای ترم تابستان دانشگاه پیام نور در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟ - شرایط غیبت دانشجویان در کلاس‌های ترم تابستان در دانشگاه پیام نور در سال ۱۴۰۱ چیست؟

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.
1 3